Over Louis Van Belle

Louis Van Belle is een online marketeer uit Kortrijk, België die meer dan 5 jaar ervaring heeft in digital marketing. Hij ging in 2015 naar de hogeschool Howest in Brugge waar hij zijn bachelor digital marketing heeft behaald. 

Na zijn studies ging hij meteen aan de slag als digital marketeer bij een bekend digital marketing agency in Brugge waar hij een aantal jaar later Search Engine Advertising lead werd. 

Tijdens zijn digital marketing agency ervaring ging hij voor meer dan de helft van zijn tijd aan de slag bij één van de grootste vastgoedmakelaars in Vlaanderen en Brussel als online marketeer. Sinds eind 2022 gaat Louis aan de slag als SEA marketeer bij TUI. 

Louis is een online marketing consultant die bedrijven helpt om een maximale online visibiliteit te bekomen met oog op winstgevendheid. De referenties van Louis behoren tot de snelst groeiende bedrijven in België.

Missie & Visie

Mijn missie is om de ultieme Google Ads specialist te zijn, gewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor onze klanten. Ik streef ernaar om met ongeëvenaarde expertise en strategische inzichten bedrijven te ondersteunen bij het behalen van hun online groeiambities.

Ik zie een digitale toekomst waarin bedrijven van alle groottes in België kunnen groeien dankzij effectieve Google Ads campagnes. Als toegewijde expert wil ik deel uitmaken van de drijvende kracht achter de snelst groeiende bedrijven in de regio, hen begeleiden naar ongekende online succes.