Inbound marketing en waarom het werkt in de vastgoedsector?

Heb je het gevoel dat de instroom van je verkoopleads niet in stijgende lijn zit? Dan is het misschien het moment om eens je strategie te veranderen. Succesvolle makelaars maken volop gebruik van het inbound marketing principe. Hieronder leg ik uit waarom het werkt in de vastgoedsector.

Wat is inbound marketing?

Vooraleer ik je uitleg waarom inbound marketing werkt in de vastgoedsector is het interessant om te weten wat inbound marketing effectief is. Inbound marketing is een strategische manier voor het genereren van waardevolle content die aansluit bij de behoeften van uw doelgroep om zo langdurige klantenrelatie te bekomen. Bijvoorbeeld: Google advertenties die een specifieke doelgroep benaderen die effectief hun woning willen verkopen.


Waarom werkt het voor de vastgoedsector?

Inbound marketing werkt omdat het vertrouwen opbouwt en als het correct is opgezet kan het vaak 24/7 op de achtergrond blijven draaien waardoor kwaliteitsvolle leads als het ware naar jou toe worden gebracht. Ontdek hieronder de gratis case study waar ik doormiddel van inbound marketing Voor één van de grootste vastgoedmakelaars in Vlaanderen en Brussel de verkoopleads in 6 maanden tijd heb verdubbeld.